disclaimer | Copyright 2016 GreenDreamCompany
Lees meer
Investors

Working together with Impact Investors for a sustainable future

Lees meer
Dream Teams

We invite you to become partner in one of our shared values cooperations

Lees meer
At Your Service

Let us assist you in all your Leisure , Tourism & Environment related challenges

Super Achiever Award voor GreenDreamCompamy

Super Achiever Award voor GreenDreamCompamy

 

Aan de CEO/co-founder van GreenDreamCompany, Leontine van Hooft, is de eer te beurt gevallen om een Super Achiever Award in de sector Leisure, Hospitality & Tourism in ontvangst te nemen op het World Women Leadership Congres op 17 februari 2017 in Mumbai, India.

 

GreenDreamCompany ontvangt de Sector Super Achiever Award in de categorie ‘Multi Value Driven Organisation’. Het bedrijf is gespecialiseerd in toeristische infrastructurele projecten. De ventures en projecten waar het bedrijf aan werkt zijn gebaseerd op 4 waarden: Inspiratie, economie, ecologie en social kapitaal. GreenDreamCompany liet bij de Award Ceremony vele bekende internationale organisaties en brands uit de sector achter zich.

 

Like a Lion on the move!’

 

Leontine van Hooft:’ Wij zijn trots op de (h)erkenning van onze vernieuwende, inclusieve en turn key aanpak binnen de sector.’ We hebben hier met ons DreamTeam hard aan gewerkt. En we zijn klaar om op te schalen.

 

De sector Leisure, Hospitality en Tourism zoekt duidelijk naar nieuwe wegen en mogelijkheden om aan te sluiten bij wat deze nieuwe tijdgeest vraagt. Met het uitroepen van 2017 als Jaar van Sustainable Tourism for Development, door de UNWTO (United Nations, World Tourism Organisation) komt er eindelijk erkenning voor de impact die deze enorme sector heeft en kan hebben als gamechanger en katalysator voor gebiedsontwikkelingen. En daarmee ook voor de verantwoording die de sector draagt in het creëren van healthy environments.

 

GreenDreamCompany is al bijna 10 jaar actief in (Afrikaanse en Oost Europese) opkomende markten. Het bedrijf heeft de diensten en activiteiten in 2016 uitgebreid naar West Europa. Meer info:www.greendreamcompany.com

Lees meer
Some newsflashes from our office we love to share with you
Lees meer
What's going on in nowadays Africa? Be suprised!
Lees meer
Besides founder/director of GreenDreamCompany, Leontine is also an inspiring author and speaker for events
Read more
Do you like to read the continues stories about our projects, our involvements and our future plans?