disclaimer | Copyright 2016 GreenDreamCompany
Lees meer
Investors

Working together with Impact Investors for a sustainable future

Lees meer
Dream Teams

We invite you to become partner in one of our shared values cooperations

Lees meer
At Your Service

Let us assist you in all your Leisure , Tourism & Environment related challenges

Nieuwsbrief voorjaar 2012

Nieuwsbrief voorjaar 2012

 


Nieuwsbrief voorjaar 2012

Met deze nieuwsbrief informeren wij u over de dingen die ons bezighouden en inspireren.

 

GreenDreamCompany

 

Gondar

Together-4-Better Expedition: een mooi voorbeeld van waardeketen ontwikkelen
Afgelopen maand is Harry Bijl voor de tweede keer op "expeditie" geweest.
Dit keer naar Gondar, Ethiopië. De business case was afkomstig van enkele hotels en het Bureau van Culture and Tourism in deze historische stad. Zij willen samen onderzoeken hoe ze de toeristische potentie van deze bijzondere stad verder kunnen uitbouwen, zodanig dat toeristen er wat langer verblijven. De expeditie is bijzonder succesvol verlopen. Zowel voor Harry als voor de ondernemers in Gondar, die met een heuse "task force" de ideeen en plannen aan het uitwerken zijn.

Wil je meer lezen over de expeditie van Harry en zijn ervaringen?
Lees dan hier verder >>>

Wil je meer weten wat een expeditie voor jou kan betekenen?
Kijk dan hier >>>

Voor ons toont deze expeditie aan, dat je succesvol kunt werken aan gebiedsontwikkeling door het vormgeven van waardeketens en verbinden van locale ondernemers.

 


Themareizen rond managementontwikkeling
Dit jaar organiseren wij twee groepsreizen voor ondernemers naar Afrika.

 

Onze thema-expeditie Ubuntu & Leadership naar Zuid-Afrika is speciaal bedoeld voor leidinggevenden en professionals die willen groeien in hun rol. Tijdens deze expeditie zie en ervaar je actief hoe de Ubuntu filosofie je met een hernieuwd perspectief laat kijken naar jouw eigen carrière en mogelijkheden en hoe je vanuit draagvlak kunt komen tot besluitvorming. Resulterend in een positieve boost aan jouw carrière en of leiderschap en die van je Zuid-Afrikaanse collega's.

De reis Woman Entrepreneurs & Professionals voor vrouwelijke ondernemers en professionals gaat naar Ethiopië. Samen met Ethiopische onderneemsters behandelen we concrete business cases en volgen we gezamenlijk workshops in dit kader. Je vergroot je eigen competenties en expertise tijdens het programma door deze ter beschikking te stellen aan vrouwelijke ondernemers en professionals. Tegelijkertijd is er voldoende gelegenheid om je Nederlandse netwerk te vergroten en het verkennen van business opportunities.

 

Al onze expedities gaan vergezeld van een gedegen voorbereiding in Nederland, bijvoorbeeld een training 'Omgaan met Cultuurverschillen' op de werkvloer. Op deze manier verbinden we professionals uit Europa met ondernemers in Afrika en we bieden een unieke verrijkende ervaring.
Ben jij zo'n professional en wil je meer controle over jouw eigen loopbaan? Ga dan met ons mee!

Meer weten of zo'n reis bij jou past?
Op maandag 16 april en maandag 7 mei organiseren we Informatie- en Inspiratieavonden voor geïnteresseerde deelnemers aan deze expedities.

Meer informatie over onze informatiebijeenkomsten op onze website >>>

 

Voortgang van ons project Gorgora Nova Rock Resort
GreenDreamCompany bouwt aan Lake Tana in Ethiopië, Gorgora Nova Rock Resort. Het ecologische project bestaat uit een hotel met 25 suites, pool en 30 familie vakantievilla's. Inmiddels zijn de stafwoningen klaar en wordt er aan de infrastructuur gewerkt. De landschapsarchitect heeft de te volgen routes op de berg in kaart gebracht. De aannemer en de tuinmannen zijn nu samen de oprijlaan (600 meter) naar het hoofdgebouw aan het aanleggen en verfraaien. Uitgangspunt is dat de oprijlaan langs en om de bijzondere bomen, de mangoplantage, de inheemse struiken en de bijzondere rotsformaties heen geleid wordt. Onze eigen lokale tuinman / boomkweker heeft een bijzondere relatie met het terein, dat botanisch bijzondere bomen en planten bevat. Volgende maand start de bouwfase van het hoofdgebouw. Lees op onze website het complete verhaal met foto's.

 

Meer weten over Gorgora Nova Rock Resort?
Volg de facebookpagina voor de laatste ontwikkelingen>>>

 

Together-4-Better Expedition
Together-4-Better Expedition is de formule van GreenDreamCompany voor capacitybuilding en persoonlijke groei. Wij verbinden professionals uit Europa met ondernemers in Afrika en bieden een unieke verrijkende ervaring.


Op dit moment bieden wij diverse individuele- en groeps-expedities aan.
Lees op onze website welke expedities er binnenkort vertrekken>>>


Of


Lees op onze website welke business cases er zijn voor individuele expedities >>>

 

 

Ontmoet de mensen van GreenDreamCompany
Op maandag 16 april en maandag 7 mei organiseren we Informatie- en Inspiratieavonden voor geïnteresseerde deelnemers aan deze expedities, zoals onze thema-expeditie Ubuntu & Leadership naar Zuid-Afrika en Woman Entrepreneurs & Professionals naar Ethiopië.

 

Meer informatie over onze informatiebijeenkomsten op onze website >>>

 

Over GreenDreamCompany
GreenDreamCompany werkt met passie en enthousiasme aan gebiedsontwikkeling in Europa en Afrika door verbinding van economische, culturele en ecologische elementen. Wij doen dit door het ontwikkelen van duurzame toeristische projecten op ecologische en historische  kruispunten.  In onze visie  kan duurzame gebiedsontwikkling alleen maar plaatsvinden als alle schakels in de waardeketen er baat bij hebben.

 

Stuur deze nieuwsbrief gerust door!

 

GreenDreamCompany |  Boschstraat 51 | 5301 AB Zaltbommel | The Netherlands

 

Met deze nieuwsbrief informeren wij u over de dingen die ons bezighouden en inspireren.
Hartelijk dank voor uw aandacht.

GreenDreamCompany
Léon van Rijckevorsel en Leontine van Hooft
Lees meer
Some newsflashes from our office we love to share with you
Lees meer
What's going on in nowadays Africa? Be suprised!
Lees meer
Besides founder/director of GreenDreamCompany, Leontine is also an inspiring author and speaker for events
Read more
Do you like to read the continues stories about our projects, our involvements and our future plans?